4x Par 36 120V/650W (DWE) Štúdio Blinder Matice Žiarovka Zdroj WW2/4/8 Výkon Klapky Teplé 3200K Svetlá Účinok

(5.00)
€64.96

Kategória: top
Farby:

Blinder Lampa DWE PAR36 650 w 120v AC Lampy Nahradiť GE Svetlo Pre Klapky Pre Fáze Svetlo Predné Povrchu

DWE PAR 36 650W Technické Parametre 650W / 120V Odolnosť 100h Farebná teplota: 3200K Strednej intenzity osvetlenia:24000 S skrutkovacie svorky Blinder lampa Špeciálne žiarovky: Toto svetlo je určené pre použitie v etape a divadlo.Tento thomann lampa nie je vhodné pre osvetlenie v domácnosti.

Lampa pole pomocou kombinácie dizajn, nízka hmotnosť, malé rozmery, elegantný dizajn, veľké oblasti osvetlenia, jednotné svetelné pole,

ako Veľké oblasti protipovodňovej osvetlenie sú široko používané v tanečných sálach, stage, TV štúdio a veľké koncerty a iné miesta príležitostiach.

Ďalšie iné príslušenstvo,prosím zanechať správu.Vďaka návštevu: )

DHL, UPS, TNT, Fedax ak malé objednávky a loď po mori alebo letecky ak bulk

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä

počas prázdnin.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Domina-julia.sk!

Poznámka (Svetlá a náhradné diely záruka sa 120days)

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom possessio

viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, špecifické

dôvod pre návrat a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými

komponenty a príslušenstvo zahrnuté, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Domina-julia.sk.ALEBO, môžete si vybrať

majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Fengtexi Technology Co., Ltd je high-tech podniky zaoberajúce sa štádiu osvetlenie Výskumu a Vývoja, výroby, distribúcie a služieb,stage svetlá zariadení;štádium svetlá na čítanie zdroj & časti príslušenstva sú naše hlavné produkty.Máme bohaté odborné skúsenosti v tejto oblasti.

Osemdesiat percent Fengtexi výrobky sú export do zahraničných.Hlavný trh je Amerika, Európa, Juhovýchodná Ázia a mnoho ďalších Blízkom Východe krajiny.Dpends na našich compttitive ceny, kvalitný a spoľahlivý servis, sme dostali veľa chvály od zákazníkov.

Fengtexi udržať prevádzku princíp: na základe technológie na vytvorenie najvyššej kvality, bezpečnosti výrobkov a

ekologicky šetrných výrobkov, aby príspevky do spoločnosti.Cieľom priniesť viac šťastia a coloful na ľudí život.

"Stať sa svetovým lídrom vo vysokej kvalite zdroj inovácií" je náš podnik cieľ.S nami spolupracovať!Poďme dokončiť inovácie spolu.

Ak máte akékoľvek nespokojnosť,prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém pred odchodom negatívny alebo neutrálny spätnú väzbu.

Sme zaistiť, že bude riešenie vyriešiť problém.Ďakujem moc!

Sku: d167972

Špecifikácia
  • Číslo Modelu - Etapa Blinder Žiarovky DWE650
  • Názov Značky - Fengtexi
  • Napätie - 120V
  • Zdroj príkon - 650W
  • Strednej intenzity osvetlenia - 24000
  • Položka Druh - Etapa Svetelný Efekt
  • Napájacie napätie - 120V
  • Farebná Teplota - 3200K
  • Viac Fáze Lampa Súčasti Dopyt - whatsapp+8615913198655
  • Štýl - DMX Fáze Svetlo
  • Príležitosti - Profesionálne Stage & DJ
  • Moc - 650
  • Život Odolnosť - 300hrs kompatibilné

Značky: rgb dmx 8, svetlo led dmx, ww2 nemecký broche, par 36 pozornosti, plagát paky blinder, matice pouličné osvetlenie, pohyblivé hlavy šatku, blinder sklo, lampy par36, led par 192.

Hodnotenie Zákazníkov

Môžete tiež rád

€77.95 €74.05
(0)

Špecifikácia výrobku: Napätie: AC90V-240V.50-60hz Zdroj svetla: 24*12 W RGBW 4in1 led Kanál: 4/8 CH Uhol lúča:40 stupňov. Režim ovládania:DMX512,Master/Slave,Zvukovo Aktívny a Pracovať Auto Štruktúra:Liate hliníkové šasi,honeycomb dizajn,vysoká kvalita chladiaci systém Použitie:Etapách, kostol, nočné kluby, zábava haly, Disco, Hotely, obchody Napájací

€49.05 €38.26
(5.00)

200piece/veľa NA opravu L G TELEVÍZOR LED Podsvietenie Optickej šošovky DRT 3.0 32inch 42inch 47inch 55inch Lampa kryt/spp Vhodné pre všetky druhy LG LED Podsvietenie .UPOZORNENIE : Náš produkt zárukou kvality, po testovanie, uistite sa, že kvalita nie je problém pred dodaním.Dodávka a colné odbavenie : 1.Naše základné doprava zdarma, pri určovaní už do piatich pracovných dní po platbe

€34.70 €32.96
(1)

Špecifikácia: 【Size] vyzýva:φ12*l35mm 【Vstupné Napätie] vyzýva:3V 【Výstup Dĺžka] vyzýva:510nm 【Výstupný Výkon] vyzýva:10mW 【Spot] Vyzýva:Grid 50*50 Real Shot:

€603.41
(0)

Funkcie: • Motorizované Zameranie • Motorizované Zoom: 11 ~ 22 stupňov • 2 Hranol FX: Otáčanie 5-aspekt Lineárne & rotujúce 6-aspekt Kruhovým • 0-100% plynulé stmievanie • Rôzne strobo rýchlosť Farba Kolesá: • 7 dichroickým farieb + biela GOBO Kolesá: • 6 Gobos (4 hliníka GOBOs, 2 skla GOBO) + otvorený • Všetky

€17.10 €9.91
(5)

Disko Guľa Svetlá Tento disco party svetlo zmeniť farbu automaticky, tiež sa môže zmeniť v časti hudba, rytmus. Plne nastaviteľná rýchlosť,ak je to pomalšie, môže vám hladké projekcia na strop alebo na stenu vytvoriť romantickú, uvoľnene a krásna atmosféra farebné svetlá.Užite si blázon s priateľmi za skvelé hudobné efekty Bez ohľadu na to, akú atmosféru chcete ,

€2.77 €1.52
(0)

LED Žiarovka Magic Color Projektor E27 RGB, Automatické Otáčanie Fázy Svetlo AC 220V Pre Domáce Dovolenku Strany Svadobné Bar KTV Disco Popis: Farba LED rotačné fáze svetlo Lampa telo prijíma konštantný prúd jednotky, vstavaný elektrický motor high-power RGB lampa korálky Brilantná a svetlé farebné svetlá e27 skrutku, vhodný pre väčšinu objímky žiaroviek Vhodné